scroll
for more
Politique de confidentialité

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ &

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

 

Ι. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

Ποιες είναι οι πληροφορίες που συλλέγουμε;

Η ΣΟΥΡΑΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ – ΜΑΡΑΘΙΑ  συλλέγει διάφορους τύπους προσωπικών δεδομένων:

α) Πληροφορίες που συλλέγουμε αυτόματα.

Συγκεντρώνουμε αυτόματα ορισμένες πληροφορίες σχετικά με εσάς όταν αποκτάτε πρόσβαση ή χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο, πιο συγκεκριμένα:

Δεδομένα Σύνδεσης: Συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε για να περιηγηθείτε και να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο (όπως το λειτουργικό σύστημα, τον τύπο του προγράμματος περιήγησης, αν χρησιμοποιείτε ή όχι έναν διακομιστή μεσολάβησης, τη συνιστώμενη τοποθεσία της διεύθυνσης IP για τον εντοπισμό του υπολογιστή σας, τη διάρκεια επίσκεψης, τις σελίδες που επισκεφτήκατε και τον σύνδεσμο που σας έφερε στον ιστότοπό μας).

Πληροφορίες σχετικά με την περιήγησή σας (είτε είστε συνδεδεμένοι είτε όχι): Μπορεί να χρησιμοποιούμε cookies και άλλη τεχνολογία παρακολούθησης για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με εσάς όταν αλληλεπιδράτε με τον ιστότοπό μας ή με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας στέλνουμε. Αυτές οι πληροφορίες μας επιτρέπουν να αναλύσουμε τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με συγκεκριμένο περιεχόμενο. Αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται τόσο όταν είστε συνδεδεμένοι όσο και όταν δεν είστε και μπορεί να διασταυρωθούν μεταξύ τους ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies και πώς μπορείτε να τα διαγράψετε, ανατρέξτε στην Ανακοίνωση σχετικά με τα cookies της ΣΟΥΡΑΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ – ΜΑΡΑΘΙΑ.

Δεδομένα τοποθεσίας: Όταν είστε συνδεδεμένοι στην εφαρμογή για κινητά και έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή, συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία σας.

 

β) Πληροφορίες που συλλέγουμε μέσω συνεργατών και άλλων πηγών

Ενδέχεται επίσης να λάβουμε πληροφορίες σχετικές με εσάς μέσω άλλων πηγών και να τις συνδέσουμε με πληροφορίες που λαμβάνουμε εμείς, όπως τα  Δεδομένα που μοιράζονται μέσω κοινωνικών δικτύων: Πρόκειται για πληροφορίες που έχουν κοινοποιηθεί σε εμάς μέσω κοινωνικών δικτύων που χρησιμοποιήσατε από το Site μας. Ειδικότερα, όταν μοιράζεστε την εμπειρία σας με τη ΣΟΥΡΑΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ – ΜΑΡΑΘΙΑ με άλλους πελάτες, χρησιμοποιείτε ένα κοινωνικό δίκτυο και μοιράζεστε πληροφορίες σχετικές με εσάς, με το κοινωνικό δίκτυο και με εμάς. Αυτές οι επικοινωνίες διέπονται από τις πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων των κοινωνικών δικτύων στα οποία σας κατευθύνουμε.

 

ΙΙ. ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ & ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα μόνο όταν υπάρχει νομική βάση για να το πράξουμε. Οι συλλογές προσωπικών δεδομένων που περιγράφονται παρακάτω, πραγματοποιούνται μόνο διότι είναι:

1) Απαραίτητες για το νόμιμο συμφέρον μας

Σε αυτή την περίπτωση, φροντίζουμε να λάβουμε υπόψη πιθανές επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτή η συλλογή σε εσάς και στους χρήστες του Site γενικότερα. Εάν θεωρούμε ότι τα συμφέροντά σας ή τα θεμελιώδη δικαιώματά σας και οι ελευθερίες σας υπερβαίνουν το νόμιμο συμφέρον μας, τότε δεν θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε αυτή τη βάση και μπορεί να ζητήσουμε τη συγκεκριμένη συγκατάθεσή σας.

Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά τα ανωτέρω, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Μαρίνο Σουράνη.

Δεν χρησιμοποιούμε προσωπικές πληροφορίες για λόγους άλλους από εκείνους για τους οποίους συλλέχθηκαν.

2) Αναγκαίες για τη συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις.

Ορισμένα δεδομένα μπορούν επίσης να διατηρηθούν για να ανταποκριθούμε στις νομικές μας υποχρεώσεις και να υπερασπιστούμε τα συμφέροντά μας σε περίπτωση κακόβουλων ενεργειών σε βάρος της εταιρείας ή του site μας, διαφωνίας ή νομικής δράσης.

 

ΙΙΙ. ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΡΗΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα δεδομένα σας διατηρούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης μας. Σε γενικές γραμμές, τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται καθ ‘όλη τη διάρκεια της σχέσης σας μαζί μας και για πέντε (5) χρόνια από το τέλος της σχέσης μας, ιδίως σε περίπτωση εγκληματικών ή κακόβουλων ενεργειών.

 

  1. IV. ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας όποτε χρειάζεται να διαχειριστούμε το Site. Ορισμένες από αυτές τις υπηρεσίες μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν από άλλες οντότητες κι όχι της εταιρείας ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΟΥΡΑΝΗΣ – ΜΑΡΑΘΙΑ.

Συγκεκριμένα, τα δεδομένα σας μπορούν να μοιραστούν με τις συνδεδεμένες εταιρείες μας ή με εξουσιοδοτημένους τρίτους, ώστε να μπορέσουμε να εκτελέσουμε εργασίες συντήρησης, λειτουργίας και προστασίας της ιστοσελίδας μας, να αντιμετωπίσουμε κακόβουλες ενέργειες, να διαχειριστούμε ενδεχόμενες διαφορές και να αποτρέψουμε δικαστικές διαφορές, χρώσεις κι αξιώσεις.

Μπορούμε επίσης να μοιραστούμε δεδομένα σχετικά με εσάς με τις εξωτερικές μας επιχειρήσεις σε περίπτωση διαφορών με τρίτους, όπως τα γραφεία για την καταπολέμηση της απάτης και των κακόβουλων στο διαδίκτυο.

Επίσης, δεδομένα μοιράζονται με τρίτα μέρη κατά τη χρήση εικονιδίων κοινωνικών δικτύων. Όταν χρησιμοποιείτε τα εικονίδια κοινωνικών δικτύων, τα δεδομένα σχετικά με την ταυτότητά σας μεταδίδονται αυτόματα σε αυτά τα κοινωνικά δίκτυα. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε συγκεκριμένες πληροφορίες ή περιεχόμενο που υπάρχουν στην ιστοσελίδα της ΣΟΥΡΑΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ – ΜΑΡΑΘΙΑ στα κοινωνικά δίκτυα. Η χρήση αυτή διέπεται από τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης του εν λόγω κοινωνικού δικτύου. Σας προσκαλούμε να τις διαβάσετε.

Σε περίπτωση πώλησης του συνόλου ή μέρους των δραστηριοτήτων της ΣΟΥΡΑΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ – ΜΑΡΑΘΙΑ, τα προσωπικά σας δεδομένα θα μοιραστούν με τον αγοραστή για να διασφαλιστεί η συνέχεια των Υπηρεσιών και / ή, εκτός εάν έχετε επιλέξει διαφορετικά

 

  1. V. ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα προσωπικά σας δεδομένα προστατεύονται από τεχνικές και οργανωσιακές μεθόδους που συμμορφώνονται με τις ελληνικές και ευρωπαϊκές νομικές και κανονιστικές απαιτήσεις που εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την εμπιστευτικότητα τους.

Η ΣΟΥΡΑΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ – ΜΑΡΑΘΙΑ αποκτά γραπτές δεσμεύσεις από τους παρόχους υπηρεσιών και τους συνεργάτες της για να εγγυηθεί και να εφαρμόσει επαρκή μέτρα ασφαλείας που διασφαλίζουν την προστασία των προσωπικών δεδομένων που τους έχουν ανατεθεί για επεξεργασία σύμφωνα με τις νομικές απαιτήσεις προστασίας προσωπικών δεδομένων.

 

  1. VI. ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ & ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ

α) Πρόσβαση και αντιγραφή             

Έχετε το δικαίωμα να έχετε πρόσβαση και να μοιράζεστε τα προσωπικά σας δεδομένα. Προτού απαντήσουμε στο αίτημά σας, υποχρεούμαστε από το νόμο να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας. Ίσως χρειαστεί να σας ζητήσουμε να δώσετε πρόσθετες πληροφορίες για να απαντήσουμε στο αίτημά σας. Αναλαμβάνουμε την υποχρέωση να απαντήσουμε στο αίτημά σας το συντομότερο δυνατό.

 

β) Διόρθωση εσφαλμένων προσωπικών δεδομένων

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε τη διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων, τα οποία ενδέχεται να είναι εσφαλμένα και να περιορίσετε τον τρόπο με τον οποίο επεξεργάζονται τα δεδομένα σας κατά την επεξεργασία τους. Ανάλογα με τον τύπο επεξεργασίας, μπορείτε επίσης να ζητήσετε να συμπληρωθούν τα προσωπικά δεδομένα σας που έχουμε στην κατοχή μας. Σε αυτή την περίπτωση, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να μας παρέχετε τεκμηρίωση.

 

γ) Απόσυρση Συγκατάθεσης

Όπου η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων βασίζεται στη συγκατάθεσή σας, έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.

Μπορείτε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα σας, αλλάζοντας τις επιλογές ή αποσύροντας τη συγκατάθεσή σας για cookies με τις μεθόδους που αναφέρονται στο Γνωστοποίηση σχετικά με τα cookies της ΣΟΥΡΑΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ – ΜΑΡΑΘΙΑ.

 

δ) Διαγραφή Προσωπικών Δεδομένων

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων. Εναλλακτικά, εντός των ορίων του νόμου, μπορείτε να ζητήσετε να περιοριστεί η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Λάβετε υπόψη ότι, παρά το δικαίωμά σας για διαγραφή ή περιορισμό, ενδέχεται να διατηρήσουμε ορισμένα προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς, όταν απαιτείται από το νόμο ή όταν έχουμε νόμιμο λόγο για να το πράξουμε (για παράδειγμα, για να αποδείξουμε την πραγματοποίηση μίας κακόβουλης συμπεριφοράς σε βάρος της ιστοσελίδας μας) ή την υπεράσπιση των δικαιωμάτων στο δικαστήριο ή όταν η άσκηση του δικαιώματος αυτού παραβιάζει το δικαίωμα στην ελευθερία έκφρασης και ενημέρωσης.

 

VII. ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική προστασίας δεδομένων ή για οποιοδήποτε αίτημα σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ως ακολούθως:

  • Στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα www.marathiatinos.gr
  • Στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) souranismarinos@yahoo.co.uk
  • Στην ταχυδρομική (συμβατική) διεύθυνση : Παραλία Αγίου Φώκα, ΤΚ: 84200, ΤΗΝΟΣ, Ελλάδα
  • Στο τηλέφωνο : +30 22830 23249

 

Αιτήματα – Καταγγελίες : Εάν διαπιστώσετε ότι τα δικαιώματά σας δεν γίνονται σεβαστά ή ότι τα δεδομένα σας δεν προστατεύονται, έχετε το δικαίωμα να υποβάλλετε οποιαδήποτε καταγγελία σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων σας στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων ή εάν διαμένετε εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην ανάλογη Αρχή του τόπου διαμονής σας.

 

VIII. ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Σημαντικό:

Μπορούμε περιστασιακά να τροποποιήσουμε την παρούσα πολιτική. Αν ναι, θα σας ενημερώσουμε αλλάζοντας την ημερομηνία στην κορυφή της παρούσας πολιτικής και, σε ορισμένες περιπτώσεις, θα εκδώσουμε επιπλέον ειδοποιήσεις (για παράδειγμα, προσθέτοντας μια δήλωση στις αρχικές σελίδες του ιστοτόπου μας ή στέλνοντας σας ένα email). Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και των Cookies όταν αλληλεπιδράτε μαζί μας για να ενημερώνεστε για τις πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων μας και τις μεθόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τον έλεγχο της χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων και την προστασία του απορρήτου σας.

 

Go to
the top